Obnova las brez konkurence že 15 let K-PAK Reconstructor

Napisal: admin Kategorije: Datum: 2017-02-17 Št. ogledov: 2538 Št. komentarjev: 0

Drugi paradni konj blagovne znamke JOICO je obnovitvena maska K-PAK. Vsak ima svoj najljubši izdelek, tudi ko gre za nego las, toda zmagovalna globoko delujoča maska Deep-Penetrating Reconstructor ima že dolga leta zveste oboževalce.

Razlogov za to je več. V samo petih minutah po nanosu ta čudežna maska, ki vsebuje optimalno kombinacijo 19 aminokislin in najvišjo koncentracijo Quadramine proteinskega kompleksa, ponovno restrukturira in okrepi od stresa izmučene lase ter jim povrne nekdanjo moč in lesk že po eni sami uporabi.

K-PAK je popolna izbira za vse tipe in vse dolžine las, ki so zaradi različnih dejavnikov postali poškodovani, suhi, pusti in brez življenja zaradi notranjih ali zunanjih dejavnikov, tudi zaradi pretirane uporabe toplotnih pripomočkov za oblikovanje las, kemične obdelave las, barvanja ali okoljskih vplivov.

Po izboru lasnih stilistov gre za najboljši izdelek za obnovo las, saj močno izboljša elastičnost las, jih okrepi in jim daje sijaj, primeren pa je tudi za vse, ki lase sicer težko oblikujejo. S svojim pH (4,5-5,5) pa tudi ne vpliva na obstojnost barv, temveč še poudari njihovo intenzivnost.

Značke: joico k-pak

Komentiraj

Captcha