Prva izbira koloristov za popoln rezultat in senzorični užitek

Napisal: admin Kategorije: Datum: 2017-03-01 Št. ogledov: 3705 Št. komentarjev: 0

V več kot četrt stoletja je JOICO predstavil več kultnih izdelkov, ki so prepričali stroge žirije po vsem svetu in postali mednarodno nagrajeni ter tako potrdili svoj vodilni položaj v svetu najboljših frizerskih salonov in zvestih uporabnikov.

Eden od teh je JOICO LumiShine, ki je leta 2016 postal zmagovalec po izboru Behind The Chair Stylist Choice Awards v kategoriji najboljše nove barvne linije.

 

LumiShine je barva za lase, ki je tako sijajna, da v trenutku naredi lase močnejše, tako da so ti dvakrat bolj sijoči. Nove barve JOICO LumiShine s pomočjo ArgiPlex tehnologije lase izboljšajo od znotraj navzven ter jim dajo osupljiv sijaj, barvno živahnost, dolgotrajno obstojnost barve in zagotovljeno bolj zdrav videz.

Lasje so po uporabi barv LumiShine, ki se delijo na obstojne in pol-obstojne, odlično nahranjeni, mehki, polni voljnosti in življenja tudi po 30 pranjih las. Vnaprej pripravljeni barvni odtenki se tudi odlično mešajo med seboj. Frizerji jih lahko nanašajo neposredno iz tube ali stekleničke in vsakič znova dosežejo popoln rezultat ob uporabi.

Barvo LumiShine odlikuje tudi nadvse prijeten vonj, ki ga je patentiral JOICO s svojo ekskluzivno tehnologijo Gentle Fresh Fragrance, ta nevtralizira vonj amonijaka in lase ovije v sveže, pomirjajoče dišavne note bergamotke, irisa in sandalovine za popoln užitek uporabnika.

Obstojna barva LumiShine z manj amonijaka vsebuje več kot 50 barvnih odtenkov v različnih stopnjah intenzivnosti. Pol-obstojna barva LumiShine zajema paleto več kot 20 barvnih odtenkov. “Vse v zvezi z LumiShine mi je všeč, tako iskrivost barv kot prekrasen vonj, preprosta uporaba in rezultati,” pravi vodilni kolorist slavnih, Denis de Souza iz salona Andy Lecompte v zahodnem Hollywoodu.

Komentiraj

Captcha