Vizija

Že več kot 25 let je Joico sinonim za lepe in zdrave lase. Znamka Joico je znana po svojih izrednih izdelkih, inovativnosti, tehnologiji in neoporečnosti. To je naše vodilo; doživeli boste najmočnejše, najbolj zdrave in neverjetno lepe lase. Lahko nam zaupate-dosežki bodo popolni!

1. Umetnost zdravih las

Joico je znan kot “Podjetje zdravih las” in mi vsi smo se obvezali, da bomo tudi v prihodnje zvesti tej dediščini. Naša močna zveza s podjetjem Shiseido nam je odprla še večje možnosti na področju naprednega raziskovanja in razvoja proizvodov. Poleg edinstvenih formul in tehnologij smo predani tudi sami “Umetnosti oblikovanja las”. Vizija našega podjetja je, da še naprej igramo vodilno vlogo pri razvijanju poklica frizerja, tako da damo na razpolago ustrezne izdelke in nudimo izobraževanje na najvišji kakovostni ravni.

2. Sinerrgija

V vseh naših izdelkih uporabljamo najboljše sestavine v najbolj koncentrirani obliki. Pri naših visokih standardih kakovosti nikoli ne delamo kompromisov, tako lahko vedno zagotovimo najboljšo storitev. Glavni cilj vsakega izdelka Joico, ki ga razvijemo in proizvajamo, je vedno ohraniti in zagotoviti zdravje las. Zato Joicovi izdelki še naprej izstopajo od vseh ostalih izdelkov za nego las. Joico nudi medseboj usklajen sistem za nego las. Tako izboljšuje stanje las z vsemi profesionalnimi uslugami zato, da lahko frizer svoji stranki zagotovi popolne končne rezultate.

3. Neoporečnost

Pri Joicu to pomeni popolno predanost poštenju in optimističnemu pristopu k poslom in življenju. Vsak izdelek Joica je oblikovan tako, da doseže določene rezultate in poseben namen. Naši proizvodi bodo dosegli rezultate, ki jih obljubljamo, nič več in nič manj. To je naša garancija.

4. Selektivnost in profesionalizem

S tem imamo v mislih “pristop pozitivne arogance”. Joico je podjetje, ki ga je ustanovil frizer, za frizerje in ki je za vedno predano profesionalnim frizerjem kot njihov zvest poslovni partner.
Eden naših glavnih namenov je vzpostaviti dolgoročna partnerstva s profesionalnimi frizerji. Zato je bistvenega pomena, da se lahko poistovetimo in združimo naše skupne interese, strategije in filozofije.

Joicov namen je, povezati se s frizerji, ki imajo podobne vrednote in standarde kakovosti, kot jih predstavlja filozofija našega podjetja. Le tako smo lahko prepričani, da imamo prave temelje za dolgo in uspešno sodelovanje. Skupaj lahko zgradimo boljšo industrijo!

5. Selektivnost in profesionalizem

Odločili smo se, da delamo v najbolj dinamičnem, ustvarjalnem in umetniškem okolju, ki si ga lahko predstavljamo. Da bi naše kariere napredovale in da bi izstopali iz množice, nikoli ne moremo prenehati z učenjem in izpopolnjevanjem naše obrti. Joico je podjetje, usmerjeno v storitve in nudi ogromno paleto izobraževalnih programov za vse frizerje. Joicov frizer hoče biti drugačen, tako da se uči novih tehnik, širi znanje in s tem vsi dosežemo naš cilj; dvig podobe naše skupne industrije.